Σχεδιασμός

Με γνώμονα την λειτουργικότητα του χώρου στην βέλτιστη αξιοποίηση του σε σύγκριση με το κόστος κατασκευής προτείνουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις που σε κάθε περίπτωση έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Εγκατάσταση

Εργατικό δυναμικό με επαγγελματική συνείδηση και γνώση με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένο, είναι σε θέση να οργανώσει να κατασκευάσει και να παρακολουθήσει τα πιο εξειδικευμένα έργα.

Service

Με δίκτυο πιστοποιημένων τεχνικών που μπορεί να υποστηρίξει με αξιοπιστία και σε ελάχιστο χρόνο την οποιαδήποτε βλάβη. Στόχος μας η άψογη λειτουργία της εγκατάστασης.

Συμβόλαιο Συντήρησης

Στόχος των συμβολαίων συντήρησης είναι η διατήρηση των ψυγείων σε υψηλό επίπεδο προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και του κάθε καταστήματος.

24ωρη Παρακολούθηση

Εξειδικευμένο τμήμα παρακολουθεί και ελέγχει την κατάσταση του εξοπλισμού σας. Σε οποιαδήποτε αλλαγή της κατάστασης στην εγκατάσταση είναι έτοιμο να επέμβει μέσω υπολογιστή ή να οργανώσει την άμεση μετάβαση τεχνικού στον χώρο της εγκατάστασης.

Πελάτες μας

Newsletter